4D Műszempilla

4D Szálankénti szempilla hosszabbításKiadvány-pilla
Megismerkedhetsz a legújabb technológiával és trendeket követő, széles választékú Lady Lash termékcsalád 4D pilláival, és élvezheted a pehelykönnyű, természetesnek ható, mégis rendkívül látványos szempillák nyújtotta kényelmet, smink nélkül is elbűvölhetik környezetüket. 4D szempilla felhelyezést vállalok(színes,Swarowski köves díszítést igény szerint), amelyből oklevelet szereztem, ezt magamnál csinálom vagy szalonban. Lady Lash termékeit használom, garanciát vállalok a munkámért. Kb. másfél- két óra , és 3-4 hetente kell járni töltésre. Felhelyezés 8500Ft, töltés:5900Ft.

Kizáró tényezők:

 • Szemműtét előtt Szemműtét után 3-6 hónapig

 • Szembetegségek

 • Szemtetoválás után 1 hónapig

 • Klausztrofóbia

 • Nyitott szem

 • Allergia

A nők mindig is vágytak a szépre, a szépség iránti igényük töretlen. Az igazán jó, a majdnem tökéletes azonban költséges, de egyben keresett is, hisz minden nő szeretné magának megengedni a luxust, és egyszerűen csak Oda tartozni. A hosszú, gyönyörű szempillák, melyek hihetetlen természetesnek hatnak, mára a francia, német, olasz, amerikai szépségtrend csúcsán állnak. A szempilla-hosszabbítás korunk legegészségesebb szenvedélye, fiatallá és széppé tesz. Fedezze fel Ön is, hagyja magát elvarázsolni és vezessen be másokat is az Lady Lashes világába.

430-get

Kiknek ajánlom az Lady Lashes szempilla-hosszabbítást?

 • Aki szeretne még hosszabb, még ívesebb szempillákat.

 • Aki szeretne még dúsabb szempillákat. Extrém dúsító hatást szemenként kb. +70-100 szempillával.

 • Akinek fontos, hogy a meghosszabbított pilláról azt higgyék, hogy a sajátja.

 • Akik már ébredéskor is szép szeretne lenni.

 • Akiknek nincs ideje folyamatosan sminkjével törődni.

 • Akik sokat sportol, és nem szereti, ha szempillafestéke elkenődik.

 • Akinek fontos, hogy a szépségipar legbiztonságosabb módszerével, allergiamentes ragasztóval hosszabbítsák meg pilláját.

 • Aki hisz abban, hogy szépsége egyik legfontosabbja a tekintete.

 

Próbálja ki Ön is, imádni fogja! Hogy miért?

 • Megnöveli a saját szempillái hosszát

 • Tartósan sötétebb szín a természetes szempilláknak

 • Megemeli a szemet és nyitottabbá teszi

 • Fiatalosabb kinézetet ad

 • Időt takarít meg mert nem szükséges szempilla spirált használnia

 

4D műszempilla előnyei:

 • Gyönyörű, dús szempilla akár 1-2 hónapon át!

 • Természetes hatású, mint a valódi szempilla

 • Ragasztása egyszerű és kényelmes és láthatatlan

 • Víz-, könny- és izzadtságálló

 • Nem károsítja a saját szempillákat

 • Kényelmes használni

 • Különböző hosszúságban és vastagságban kapható

 • Díszíthető csillogó, színes Swarovski kristályokkal

 

Mennyire tartós a 4D Műszempilla?
Akár 1-2 hónapig is tart, és csak a természetes szempilla-cserélődésével fokozatosan távoznak a felragasztott szálak. A természetes pilla kicserélődése miatt 3 hetente töltésre van szükség.

Felhelyezés folyamata: A 4D szempilla felhelyezése csukott szemmel történik, nem fájdalmas eljárás, kb. 2 órát vesz igénybe. A szempilla hosszabbítás első lépése a konzultáció, melynek során megbeszéljük milyen vastagságú és hosszúságú pillákat helyezünk fel. A szempillák és a szemkörnyék alapos megtisztítása után, a korszerű zselés hidratáló és nyugtató párnácskák kerülnek felhelyezésre. A műszempillákat speciális ragasztóval (The Glue )fájdalom mentesen szálanként illesztjük saját szempillákhoz, így elkerüljük az összetapadás és a természet-ellenes megjelenést. A speciális orvosi minőségű ragasztó nem érintkezik a bőrrel, ezzel ténylegesen kizárt az allergiás reakció. A ragasztó fekete színű, így természetes hatást biztosít. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre ügyelve, hogy a pillasor a legtermészetesebb hatást keltse. Szemenként 60-80-100 szál kerül felhelyezésre. Mivel a saját szempillához ragasztom a szálakat, ez nagymértékben függ a saját szempillák mennyiségétől is. A tartós műszempilla tökéletesen egybeolvad a saját pillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. Az Lady Lashes szintetikus szálakból áll, allergiamentes. Semmilyen rögzítés nem látható, így a szempillák teljesen természetes hatásúak, viselés közben nem érezhetőek. 12 különböző hosszúságú, 4-féle ívű és 3-féle vastagságú szempilla közül azt a kombinációt választom ki, ami az Ön szeméhez a legtermészetesebben illik. Ha a vendégnek vékony és rövid szempillái vannak, inkább egy könnyebb és rövidebb pillát választok, így tartósabb és kényelmesebb lesz a viselete, valamint természetesebben fog hatni. Használata során a saját pilla nem sérül, kérésre bármikor könnyedén eltávolítható. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. Különösen érzékeny szem esetén, speciális orvosi ragasztó használatával kizárható az allergiás reakció. A természetes szempillasor ívét követve különböző hosszúságú műszempillákat helyezek fel szálanként. A pillák vastagabbá és hosszabbá teszik a saját szempillákat, miközben természetes, egészséges hatást nyújtanak. Ezek az új fejlesztésű 4 dimenziós műszempillák könnyűek, viselőjük nem is érzi.
A felhelyezés során kipihenheti magát, mivel szemeit csukott, nyugalmi állapotban tartja. Ez idő alatt kellemes nyugtató zene mellett relaxálhat.

 

Próbálja ki Ön is, imádni fogja! Hogy miért?
Megnöveli a saját szempillái hosszát
Tartósan sötétebb szín a természetes szempilláknak
Megemeli a szemet és nyitottabbá teszi
Fiatalosabb kinézetet ad
Időt takarít meg mert nem szükséges szempilla spirált használnia

 

Mivel a műszempilla vízálló, így nyugodtan lehet vele úszni, zuhanyozni, sminkelni, de kerüljük az olajos fázisú készítményeket! A megfelelően felhelyezett műszempillák a természetes szempillák növekedési ciklusának a végéig tartanak.
A természetes szempillák élettartama egyénenként eltérő, és a mindennapi tevékenységektől is függ, de átlagosan 28 naponként cserélődik. Általában a műszempillák 80-90%-a is 4 hétig fent maradnak.
A műszempillák tartósságának érdekében ajánlatos betartani a kezelésével kapcsolatos tájékoztatót, amelyről minden vendéget tájékoztatok. Ha a vendég saját szempilláit túl gyorsan hullajtja, ilyenkor kéthetente kell utántöltést végezni.


Kinek nem ajánlott a 4D műszempilla felhelyezése:
Kontaktlencsét viselők a felhelyezés előtt távolítsák el a lencséjüket!
Amennyiben lehetséges a felhelyezés előtt 12 órával ne használjon a szem környékén olajos alapú készítményt vagy krémet, szemcseppet !
Ha allergiás vagy érzékeny a fémeszközökre, tapaszokra, tisztítószerekre, ragasztókra.
Ha klausztrofóbiás.
Szem vagy könnycsatorna fertőzése van.
Krónikus szemszárazságban vagy Sjögren szindrómában szenved.
Kemoterápiás kezelés alatt áll.
Egyéb rendellenessége van, és szemmel vagy szemkörnyékkel kapcsolatban orvosi kezelés alatt áll
Tilos a smink lemosó használata!
Viszketés esetén csak óvatosan szabad megvakarni,mert a dörzsöléstől a szálak kipotyoghatnak.

A szempilla bármikor könnyedén eltávolítható egy speciális oldó segítségével. Fontos, hogy a már megunt szempillákat szakember szedje le és ne tépkedjük le, mert az igen csúnya következményekkel járhat! Kerüljük az olajos bázisú anyagokat,mert azok oldják a ragasztót!

 

Árak
4D Műszempilla felhelyezése: 12.000 Ft helyett most: 8.500 Ft
4D Műszempilla töltése: 2 hetes: 5900 Ft
3 hetes: 6900 Ft
4 hetes: 8500 Ft
Szempilla leoldása: 2000 Ft

 

Ahhoz,hogy a szempillája mindig szép maradjon,2-4 hetente (szempilla természetes kihullási ritmusától függően) van szükség töltésre. Más stylistok, szempilla készítők által készített pillát – akár Lady Lashes anyagokból készültet – nem áll módomban pótolni,illetve feltölteni,miután a tapasztalatom azt mutatja,hogy óriási különbségek vannak a szempilla-stylistok munkái minősége között. Megértésüket köszönöm.

 

Bejelentkezés előtt,javaslom az alábbiak figyelembe vételét:
Az applikációra szem smink nélkül kell érkezni!
Az “Ápolási Tanácsadó” elolvasása ajánlott a szép és tartós pillák érdekében.
Az applikáció időtartama saját szempilla számtól és a választott technikától függően 1,5-2 óra között változik.

 

Ápolási Tanácsadó
Az Lady Lashes különleges felhelyezési módja és az egymást optimálisan kiegészítő termékei révén érhető el, hogy a szempillák a higiénikus felhelyezést követően hosszan tartsanak.

 

Az Lady Lashes szempillák élettartamának növelése érdekében a következőkre kell figyelnie:
Ne használjon szempillaspirált!
Ne húzogassa,kerülje a szem és a szempillák bármilyen dörzsölését!
Ne használjon olajos sminklemosót,olaj alapú sminket, mert az feloldja a ragasztót.
A szemet a szemhéj körül csak egy applikátoral tisztítsa meg óvatosan.
Használja az Lady Makeup remover Tissuest ,az olajmentes sminkeltávolítót.
Ha Lady Lashes szempillákat visel, akkor nincs szüksége szempillaspirálra. Ha mégis szeretné szempilláit kifesteni, akkor azt tanácsolom, hogy az Xtreme Lashes speciális spirált használja, melyet kifejezetten a meghosszabbított szempillákra fejlesztették ki. Csak a pillák végét spirálozza.
Ne használja naponta az Xtrem Lashes szempillaspirált, mert főként a smink eltávolítása ? megrövidítheti a szempillák élettartamát.
Ne használjon vízálló spirált, mert ennek összetevői tönkretehetik a természetes szempilla és az Lady Lashes pillák közötti rögzítő anyagot, így szempillája nem lesz tartós.
Ne menjen gyakran szaunába és gőzfürdőbe! A forróság kedvezőtlen hatást gyakorol a ragasztóra.
Ha Ön kontaktlencsét visel, a kontaktlencse behelyezésekor ne szempilláit húzza meg, hanem a szemhéját.
A felhelyezést követően 12-24 órában ne érje víz a szempillákat.
Kerülje a nagyobb hőhatást, mint a gőzfürdő, szauna, szolárium.
Ne folyassa a zuhany alatt közvetlenül szemeire a vizet.
Ne aludjon arccal lefelé.
Ne használjon szemcseppet!
Ne dauerolja és/vagy göndörítse a műszempillákat!